Sunday, 20 March 2011

ASSALAMUALAIKUM PARA HADIRIN YG DIHORMATI SEKELIAN.

              Alhamdulillahi Rabbil`aalamin wabihi nastain walahaula walaa quwwata illa billahil `aliyyil adhzim wasolallahu ala khairi khalqihi sayyidina Muhammadin khaatimil`ambiai wal mursalin wasayyidil makhluukin wa`ala aalihi wasohbihi ajmain.                                                                                          


                  SEDIKIT UCAPAN DARI SY MARI LAH KITA  BERSAMA  MEMAHAMI MAKSUD-ISI-ALQURAN KERANA WAJIB BAGI KITA UNTUK MEMAHAMI NYA SUPAYA KITA DAPAT PETUNJUK DAN HIDAYAH DARIPADA NYA SY( MOHD SAIFUDIN B. HJ IBRAHIM) MENGUCAP KAN  TERIMA KASIH YG TAK TERHINGGA  KEPADA ALLAH SWT  KERANA DI MASA UMUR SY INI DAPAT MEMBERI AMAL JARIAH SEDIKIT SEBANYAK DAPAT KITA BERSAMA MENCARI KEREDHAAN NYA MENAMBAH KAN KETAKWAAN DAN PAHALA UNTUK KITA MEMBAWA BEKALAN DIAKHIRAT KLAK YAITU HARI PERHITUNGAN AMALAN  ALHAMDULILAH SY BERSYUKUR KEATAS KEBESARAAN ILAHI DI SINI KITA DAPAT BERSAMA HADIAH KAN DOA DOA PARA PERJUANGAN KITA YAITU NABI MUHAMMAD SAW PARA ANBIA PARA 2MALAIKAT PARA 2SYUHADA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT MAHU PUN YG MASIH ADA ATAU TIADA SELURUH ALAM  YG TUNDUK AKAN KEBESARAN NYA ALLAH SWT.  MARI LAH  KITA BERBANYAK BERAMAL BAIK. .KALAU ADA SALAH SILAP  MAAF KAN SY YG BURUK DTG NYA DARI DIRI INI  DAN YG BAIK DTG NYA DARI ALLAH SWT TERIMA KASIH PARAHADIRIN YG DIHORMATI.  (tarikh open this blog 18/03/2011)                


HADIAH LAH  AL -FATIHAH  @  SURAH ALQURAN YG LAIN ===>>>>>UNTUK KEBAGIAAN KITA DUNIA DAN AKHIRAT SEMOGA KITA DILINDUNGI SELALU,DIMURAH KAN REZKI  DAN MENDAPAT TEMPAT YANG ISTIMEWA DUNIA DAN AKHIRAT ( DAN KEBAHAGIAAN RUMAH TANGGA KITA , ISTERI KESAYANGAN KU NOR ADLINA BT ADNAN )  SEMOGA KITA DIREDHOI ATAS USEHA KITA AMIN..............THANK YOU SO MUCH.

No comments:

Post a Comment